dilluns, 19 de novembre del 2007

García Márquez en dictado

Vais a escuchar un fragmento de "Crónica de una muerte anunciada". Podéis leerlo las veces que queráis; a continuación, cuando os sintáis preparados, escribidlo (sin mirar el texto, por supuesto) y mandádmelo a mi correo electrónico.



La última imagen que su madre tenía de él era la de su paso fugaz por el dormitorio. La había despertado cuando trataba de encontrar a tientas una aspirina en el botiquín del baño, y ella encendió la luz y lo vio aparecer en la puerta con el vaso de agua en la mano.

6 comentaris:

Bibi ha dit...

Hola David!
Felicitats pel blog :)
No sé què dius, perque la veritat es que el teu blog està molt bé. A més, hi ha un parell de vidos de "youtube" que em sembla que m'apropiaré per alguna classe o altre (fent referènia d'on provenen, es clar ;P)
I merci per les explicacions al foro del màster, són molt aclaridores!
Records :)

Albert Andrades ha dit...

Hola Bibi, gràcies per les teves felicitacions, però no sóc el David sinó l´Albert. El David és el que havia treballat en informàtica i que en sap tant.
A mi també em va agradar molt el teu blog. Potser t´agafo "prestat" algun enllaç.
Salutacions,

Albert

Bibi ha dit...

Ostres Albert, perdona. Ha estat un lapsus lingüe perq. vaig entrar al teu blog després de llegir la intervenció de l'Albert al fòrum. T'he tret el nom, però el mèrit pel blog és tot teu :P

Teresa ha dit...

Albert! sóc la Teresa FELICITATS m' agrada molt. Puc agafar cosetes? Un petó. L' aprenenta de blogs

LolaBCN ha dit...

Hola Albert,

Soy Lola. Oye, que me encanta el formato de tu blog, enhorabuena!es la mar de profesional, seguro que a tus alumnos les encanta y seguro que es mucho más fácil para ellos el poder acceder a las actividades desde aquí.

Un abrazo y te sigo leyendo!

Albert Andrades ha dit...

Hola Teresa y Lola, muchas gracias por vuestros comentarios. La verdad es que me sorprenden un poco, ya que me considero un novato total. Eso sí, todo tiene su truquillo: yo trabajo en educación a distancia y claro, tenemos más recursos. Por supuesto que podéis robarme lo que os apetezca, incluso sin la autorización de Creative Commons.

Saludos,

Albert